Merkemateriale


Vår kompetanse og erfaring sørger for et perfekt resultat. Vi finner riktig merkemateriale for jobben, og bruker kun produkter av høy kvalitet. Ze bra Sikring utfører veimerking, plassoppmerking og områdesikring i hele sørøst-Norge. Med moderne maskiner og bilpark er ingen jobb for stor eller for liten. Her kan dere lese om de forskjellige materialene vi bruker i våre jobber.

Decomark

Decomark er dekorativ og varig prefabrikert oppmerking for bruk på lekeplasser, skolegårder og andre områder som trenger utsmykning.

Premark

Premark har et bredt spekter av trafikksymboler, tall og bokstaver. Materialet smeltes fast i underlaget og har svært god holdbarhet.

Veimerkemaling

Veimerkemaling er et produkt som benyttes for oppmerking på parkeringsplasser, veier og flyplasser og en rekke andre arealer.
Ser en av våre biler i ditt område og har behov for oppmerking?
Oppstart og rigg utgjør ofte en stor del av mindre oppmerkingsoppdrag. Dersom vi er i nærheten vil vi kunne gi et ekstra godt tilbud.
Vår lange erfaring er din sikkerhet for et godt og varig produkt.

Har du spørsmål?

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Solgaard skog 116

1599 Moss