Decomark


Decomark er kreativ, dekorativ og varig prefabrikert oppmerking egnet for bruk på lekeplasser, skolegårder og andre områder som trenger utsmykning. Det egner seg meget godt for nordiske værforhold. Vi kan legge et bredt spekter av produkter som paradis, ludo, sjakk og andre spill og leker. Decomark tilbyr et utvalg av 26 farger å velge mellom, og vi kan være behjelpelig om du ønsker noe spesiallaget utenfor sortimentet.

En lekeplass for aktiv læring med Decomark

Oppmerkingen er en enkel og rask måte å friske opp en kjedelig lekeplass, skolegård eller barnehage på. Spill og leker for slike lekeplasser kan designes for ren lek, eller ha matematiske eller bokstav/ord-temaer for inspirerende læring. Decomark avgir ingen miljøbelastende stoffer og scorer høyt på allergitester, noe som er viktig for dette bruksområdet.

Gi godt inntrykk til besøkende

Decomark er ikke kun for spill og lek, det kan også brukes til dekorativ oppmerking av profilering og logoer på parkeringsplasser og innganger. Vi hjelper deg å finne en god og frisk løsning for din bedrift om du er interessert i å gjøre noe ut av utearealet ditt.

Lett å legge

Materialet legges på samme måte som Premark. Ved å først passe på at underlaget er tørt og rent, måler vi opp og legger sjablongen på riktig sted, før den smeltes ned i asfalten for et langvarig resultat. På gammel asfalt eller betong, anbefales priming av underlaget for best mulig resultat.

Ta kontakt for en uforpliktende befaring.
Ser en av våre biler i ditt område og har behov for oppmerking?
Oppstart og rigg utgjør ofte en stor del av mindre oppmerkingsoppdrag. Dersom vi er i nærheten vil vi kunne gi et ekstra godt tilbud.
Vår lange erfaring er din sikkerhet for et godt og varig produkt.

Har du spørsmål?

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Solgaard skog 116

1599 Moss