Premark


Premark er betegnelsen på prefabrikert termoplast som smeltes fast i underlaget for et permanent og varig resultat. Holdbarheten på Premark er 6-8 ganger så lang som malt veimerking. Premark kommer i ferdig som byggesett, og legges ut og smeltes ned med en propanbrenner. Det er den eneste form for veimerking som ikke er avhengig av veiens temperatur, og kan derfor legges ut på alle årstider.

Svært god holdbarhet

På grunn av Premark sin sterke holdbarhet egner den seg svært godt til nordiske forhold, og passer for sterkt trafikkerte områder som veikryss og bytrafikk. I tillegg er materialet svært motstandsdyktig overfor bensin, olje, snø og frost, og avgir ingen miljøbelastende stoffer.

Vi tilbyr en rekke av funksjonelle symboler

Premark har et bredt spekter av produkter for merking av områder med funksjonelle symboler på parkeringsplasser (handikap-, elbil- og familieparkering, for å nevne noen) og andre typer symboler for sykkelsti, overgangsfelt, vikeplikt og mer, i tillegg til linjer i forskjellige bredder. Premark brukes over hele verden for å avvikle den daglige trafikken, og produktsortimentet inneholder alle offisielt registrerte trafikksymboler, skilt, linjer, piler, tall og bokstaver, samt fartsreduserende merking.

Enkel og kjapp legging

Leggingen av Premark går enkelt og kjapt, og krever ingen omfattende avsperringer. Arbeid med Premark krever ingen biler eller maskiner, og sørger for trafikksikkerhet uten bruk av store og tidkrevende ressurser.

Ze bra Sikring kan også tilby ulike former for sjablonger formet som slanger, spill, leker, hoppeparadiser med mer. Les mer om Decomark her.

Ta kontakt for en uforpliktende befaring.

Ser en av våre biler i ditt område og har behov for oppmerking?
Oppstart og rigg utgjør ofte en stor del av mindre oppmerkingsoppdrag. Dersom vi er i nærheten vil vi kunne gi et ekstra godt tilbud.
Vår lange erfaring er din sikkerhet for et godt og varig produkt.

Har du spørsmål?

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Solgaard skog 116

1599 Moss