Veimerkemaling


Veimerkemaling er et produkt som benyttes for oppmerking på asfalt/betong på parkeringsplasser, veier og flyplasser og en rekke andre arealer både utendørs og innendørs. Malingen kan vanligvis benyttes direkte på underlaget/asfalten, forutsatt at underlaget er rent og tørt. I noen tilfeller kan det være nødvendig å legge på primer før det males.

Passer perfekt for middels trafikkerte områder

Veimerkemaling passer for middels trafikkerte områder. Vi anbefaler dette produktet spesielt på parkeringsplasser hvor underlaget ofte består av eldre asfalt eller ved remerking av for eksempel slitte parkeringslinjer. Produktet er prisgunstig, og vi benytter oss kun av kvalitetsprodukter som er laget for å tåle vårt nordiske klima.

Veimerkemaling for et godt og raskt resultat

Våre høyt kvalifiserte utfører veimerking med moderne maskiner. Malingen tørker fort og er derfor lite forstyrrende for trafikken. Ze bra Sikring har forskjellige malemaskiner som sprøyter ut veimerkemalingen med skarpe, rette kanter i en tykkelse på ca 350 my. Avhengig av underlaget velger vi den best egnede malingen for ditt område, og om det er nødvendig primer vi i forkant.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale eller befaring.

Ser en av våre biler i ditt område og har behov for oppmerking?
Oppstart og rigg utgjør ofte en stor del av mindre oppmerkingsoppdrag. Dersom vi er i nærheten vil vi kunne gi et ekstra godt tilbud.
Vår lange erfaring er din sikkerhet for et godt og varig produkt.

Har du spørsmål?

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Solgaard skog 116

1599 Moss