Veimerking


Ze bra Sikring leverer det meste innen veimerking, enten det gjelder midlertidig eller permanent oppmerking. Vi merker veier, parkeringsplasser, tunneler, gangfelt, skolegårdsmerking, lagermerking og andre områder både utendørs og innendørs.

Lang erfaring og spisskompetanse

Vi samarbeider med flere entreprenører i Norge, og tar på oss både små og store oppdrag. Vi har en moderne maskin- og bilpark som er spesialbygget for veimerking av stort og smått. Våre medarbeidere har lang erfaring og spisskompetanse innen veimerking - noe som gir deg en trygghet på at du får et godt og varig resultat.

Vi merker alt fra parkeringsplasser til sykkelsti

Vi tilbyr også veimerking av alt fra parkeringsplasser i borettslag, kjøpesenter, flyplasser og havneterminaler, trafikkmønster, kjørelinjer, fotgjengerfelt og fartsdumper. Vårt utstyr er også godt egnet for merking av gang- og sykkelsti.

Veimerking med god holdbarhet

Avhengig av jobben vil vi finne riktig type merkemateriale for jobben. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet og som takler det nordiske klimaet. Ofte trengs det rengjøring og/eller priming av underlaget, denne jobben står vi også selvsagt for.

Ser en av våre biler i ditt område og har behov for oppmerking?
Oppstart og rigg utgjør ofte en stor del av mindre oppmerkingsoppdrag. Dersom vi er i nærheten vil vi kunne gi et ekstra godt tilbud.
Vår lange erfaring er din sikkerhet for et godt og varig produkt.

Har du spørsmål?

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Solgaard skog 116

1599 Moss